Plaats de trapper in het gat en laat deze zakken in de sleuf. That’s it!

De fiets staat rechtop geparkeerd, zonder dat deze kan omvallen of beschadigen door de rondom geparkeerde fietsen. De pedal.clip is niet alleen geschikt en handig voor thuis, maar ook bij bedrijven, winkels, restaurants, fietsverhuur, enzovoorts. Hij is leverbaar in verschillende materialen maar ook te personaliseren met logo en in de door u gewenste kleur. De pedal.clip is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

naar webshop

normal

Handig voor thuis of bij uw bedrijf. Bestel het gewenste aantal en monteer de pedal.clip eenvoudig in de tuin, garage, schuur of bij de ingang van uw bedrijf.

plug.in

De plug.in biedt de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden.

compact

Als er weinig ruimte is om uw fiets te parkeren dan is de compact de oplossing. De achterkant van de compact is open waardoor u de fiets makkelijk in de opening rijdt.

six.bar

De six.bar is drie meter lang frame en voorzien van zes pedal.clip stallingen. De six.bar wordt standaard geleverd met de normal versie maar is ook verkrijgbaar met oplaadpunten.

drive.out

Staat de pedal.clip vrij? Dan is de drive.out de ideale oplossing. Deze biedt namelijk het gemak van de pedal.clip met een directe uitrij mogelijkheid waardoor u zo op de fiets stapt en weg rijdt.

personalised

Volledig in de door uw gewenste kleur en met logo. Een praktische eyecatcher voor bij uw bedrijf. Heeft u een fietswinkel? pedal.clip is de oplossing om uw fietsen rechtop te presenteren in de showroom. De pedal.clip kan voorzien worden van een houder waarin u verkoopinformatie kunt presenteren, bijvoorbeeld met een iPad.

naar webshop